FOTO/VIDEO iz zraka | Stadion Tasovčići najreprezentativniji sportski teren u Čapljini

2839

Iako radovi oko stadiona u Tasovčićima nisu u potpunosti završeni, za ovaj sportski teren već se može reći da je najreprezentativniji u Čapljini.

Proteklih mjeseci postavljena je umjetna trava, a proteklih tjedana ocrtane su i linije terena, čime su završeni radovi vezani za sami teren.

Radovi su izvedeni u sklopu projekta izgradnje nogometnog kampa i trening centra u Čapljini.

Postavljanju trave i ocrtavanju linija prethodili radovi koji se odnose na poravnanje, drenažu i pripremu terena za postavljanje umjetne trave.

Ostalo je još uraditi dio oko stadiona – tribine i svlačionice, a kada radovi budu gotovi Čapljina će imati jedan od najboljih i najljepših kampova sa najkvalitetnijom umjetnom travom, tribinama, svlačionicama i rasvjetom.

”Naši predpioniri, pioniri, kadeti i juniori već sljedeće godine moći će igrati na najsuvremenijoj travnatoj podlozi u Europi, pod reflektorima, pred tribinama s 500 sjedećih mjesta i u ekstra uređenim svlačionicama”, rekli su ranije za ČA::portal iz HNK Čapljina.

Inače, Grad Čapljina izabran je među 15 lokalnih zajednica koje su dobile potporu bosanskohercegovačke krovne nogometne organizacije u izgradnji terena s umjetnom travom za potrebe razvoja omladinskog nogometa u BiH.

Radi se o projektu pod nazivom ”Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu”.

Prilikom preuzimanja teksta obavezno je navesti Čapljinski portal kao izvor i dodati poveznicu (link) na članak.