Konferencija ‘Brendiranje turističke destinacije Južni Jadran – Dolina Neretve’ u Mostaru

169

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske (RH) i Turistički klaster Hercegovine zajednički organiziraju konferenciju “Brendiranje turističke destinacije južni Jadran – dolina Neretve i regionalno povezivanje” koja će u sklopu Mostarskog ekonomskog foruma biti održana u srijedu, 6. travnja, u konferencijskoj dvorani Upravne zgrade Sajma, s početkom u 10.30 sati.

Uvodničari konferencije, koja je važna za strateško planiranje regionalnog povezivanja i razvitka turizma kao vitalne gospodarske grane ovog podneblja, bit će predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg, ministrica turizma i sporta RH Nikolina Brnjac i ministrica okoliša i turizma FBiH Edita Đapo.

Panelisti su dekan Visoke škole za komunikacijski menadžment “Edward Bernays” Damir Jugo, ravnatelj Instituta za turizam RH Damir Krešić, predsjednik Županijskog odbora za razvitak HNŽ-a Damir Jerković i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a Donko Jović, najavili su organizatori.