Serijali Čapljinske TV u redovitim terminima srijedom i nedjeljom

642

ČA::TV, prva online televizija u Čapljini, koja je pokrenuta 2011. godine u sklopu Čapljinskog portala, točnije na YouTube kanalu, sa svojim serijalima ići će od ovoga tjedna u redovitim terminima.

Naša dva najgledanija serijala trenutno su Podcat ”Na kavi s…” i ”Čapljina iz zraka”.

Ta dva serijala ići će od ovoga tjedna u redovitim terminima, točnije, srijedom i nedjeljom.

Svake srijede u 20:00 sati moći ćete na ČA::TV gledati Serijal ”Čapljina iz zraka”, u kojemu donosimo snimke/videopriloge čapljinskih mjesta iz zraka. Do sada smo objavili 17 epizoda, a sve ih možete pogledati na ovom linku.

Nedjelja će biti rezervirana za goste koje ćemo ugostiti u sklopu Podcasta ”Na kavi s…”. Do sada smo ugostili veliki broj gostiju, a sa tom praksom nastavljamo i dalje, s tim da će od ovoga tjedna serijal biti u redovitom terminu – nedjeljom u 20:00 sati na ČA::TV.

Sve epizode Podcasta ”Na kavi s…” možete pogledati na ovom linku.

Uz to, redovito ćemo donositi videopriloge o svakodnevnim događajima sa područja Čapljine, Neuma i Stoca, tako da ČA::TV možete gledati svakog dana.

Osamnaestu epizodu serijala ”Čapljina iz zraka” pogledajte večeras (srijeda, 4. svibnja) od 20:00 sati, a trinaestu epizodu serijala ”Na kavi s…” gledajte već u nedjelju, 8. svibnja, također od 20:00 sati.