VIDEO | Podcast ‘Na kavi s’: Ante Kukrika – Čapljinac koji je igrao sa Balićem, Metličićem, Golužom…

1898

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s” gost nam je bio Ante Kukrika – legendarni čapljinski rukometaš, reprezentativac RH i BiH, trenutno trener HRK ”Čapljina”.

Ante Kukrika je jedan od najuspješnijih čapljinskih i bosanskohercegovačkih i hrvatskih rukometaša svih vremena, a koliko je u ovom sportu bio uspješan govori i činjenica da je igrao sa najvećim imenima svijeta – Balićem, Metličićem, Golužom…

Ante je igrao rukomet u Tunisu, Rumunjskoj, Slovačkoj…. dok na Kosovu ima status rukometne ikone!

Što nam je sve Ante rekao o svojim rukometnim počecima, igranju u inostranstvu, nastupom pred 20.000 gledatelja na finaku Kupa u Tunisu, profesionalnom sportu, ali i životu u različitim državama, te planovima za budućnost – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.