FOTO | Započeo tradicionalni odbojkaški kamp: Svjetski stručnjaci rade sa 150 djevojčica

1049

U Čapljini je jutros započeo odbojkaški kamp za mlade odbojkašice u sklopu kojega će trenirati više od 150 djevojčica iz nekoliko odbojkaških klubova.

S njima će sljedećih pet dana raditi svjetski stručnjaci koji su još jučer stigli u Čapljinu.

”Ovaj kamp održava se po sedmi put u našem gradu i u organizaciji našeg kluba. Ove godine suorganizator kluba je OK ”Ribola Kaštela”, kojima se zahvaljujemo na pomoći”, rekao je za Čapljinski portal predsjednik Hrvatskog odbojkaškog kluba ”Čapljina” Miloš Jelčić.

”Drago mi je i ove godine biti u Čapljini sa ovim djevojkama. Ovdje postoji veliki talent i igračice su nadarene tjelesnim predispozicijama, što nam je posebno drago. S njima ćemo raditi tehniku i igru, a meni je posebno drago što sam i ove godine na kampu u Čapljini”, rekla je predsjednica Stručnog savjeta Hrvatskog odbojkaškog saveza Mirjana Milić, inače sveučilišna profesorica i doktorica znanosti iz polja odbojke.

Dodala je kako je organizacija kampa iz godine u godinu sve bolja i bolja.

Pored profesorice Milić, sa odbojkašicama je jutarnje treninge radio i poznati odbojkaš Danijel Galić, dugogodišnji predavač na kampu.

Djevojke koje su ove godine stigle na kamp dolaze iz Čapljine, Kaštela, Širokog Brijega, Mostara, Dubrovnika…

U sklopu kampa bit će održavana dva treninga u jutarnjem terminu sa četiri skupine odbojkašica, te jedan poslijepodnevni trening sa petom skupinom.

HOK ”Čapljina” pripremio je prigodne poklone za sve odbojkašice koje će biti sudionice kampa, ali i za sve klubove koji sudjeluju na kampu.