VELIKI POPUSTI i BESPLATNI PREGLEDI u Provizionu povodom Drama dana!

1040

Optika ”Provizion” pripremila je i ovoga mjeseca posebno VELIKE POPUSTE i BESPLATNE PREGLEDE povodom Drama dana.

Drama dan bit će održan u ponedjeljak 11. srpnja, a Optika ”Provizion” Čapljina nudi vam velike popuste na sunčane naočale, dioptrijske naočale, progresivne leće, kontaktne leće, progresivne leće i specijalne leće.

U Optici provizion u ponudi imate i novu kolekciju luksuznih brendova – Tom Ford, Dolce&Gabbana, Chloe, Burberry, Prada, Gucci… koji će također biti na velikim popustima!

Tu su i Izipizi naočale, idealne za ljeto i plažu!

Uz sve navedeno, osoblje čapljinskog ”Proviziona” bit će vam na usluzi kako bi uradili besplatnu provjeru kvalitete vida kojom se može utvrditi je li potreban detaljniji liječnički pregled.

Radno vrijeme Proviziona u Čapljini je od 08:00 do 20:00 sati.

Važno je istaknuti kako Provizion Čapljina radi i subotom, također od 08:00 do 20:00 sati.

Uz sve navedeno Provizion ima i posebnu akciju u sklopu Drama dana – uz kupnju određenih dioptrijskih okvira iz ponude Proviziona, dobivate BlueTech naočalne leće (zaštita za računalo) po posebnoj akciji. Jedno staklo platite, drugo dobijete gratis!

I ono što je najbolje od svega – ne morate čekati naočale! Izrada je brza uz stručno osoblje i u roku od samo sat vremena dobit ćete naočale s odgovarajućom dioptrijom.

Detalje možete provjeriti na Facebook Instagram stranicama Proviziona.

Također vrijedi napomenuti kako se Drama dan pod istim uvjetima i istoga dana održava i u poslovnici Provizion u Mostaru.

Kvalitet koji se izdvaja – Provizion!