Mladići pili piće u Neumu pa završili u bolnici; policija istražuje slučaj

2434

Trojica 20-godišnjaka iz Srebrenika u petak navečer su, kako “Avaz” saznaje, kolima Hitne pomoći Doma zdravlja Neum dovezeni u Kantonalnu bolnicu (KB) “Dr.Safet Mujić”, gdje su hospitalizirani na Odjelu za interne bolesti.

Mladići su, kako je potvrđeno u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije, a nakon prijave koja je u 22:10 sati zabilježena u Policijskoj stanici Neum, u jednom ugostiteljskom objektu konzumirali vino i mineralnu vodu, nakon čega su počeli osjećati čudne simptome.

Prema onome što su mladići ispričali, a kako je rečeno iz policije, simptome poput mučnine, kao i žarenja jezika te otežanog gutanja su počeli osjećati nakon konzumacije mineralne vode, a posumnjali su da nije bila hermetički zatvorena.

Odmah nakon pregleda u Domu zdravlja Neum upućeni su u mostarsku bolnicu, gdje su zadržani, a prema riječima dežurne doktorice Odjela na kojem su smješteni, oni su, trenutno, stabilno i nisu životno ugroženi, a bit će nužne dodatne pretrage i nalazi.

S druge strane, u Policijskoj stanici Neum i Policijskoj upravi Čapljina pod nadzorom dežurne županijske tužiteljice poduzimaju sve istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti ovog slučaja.