Podcast ‘Na kavi s’ – Maja Jelčić: ”Zabiti gol u Ligi prvaka najljepši je osjećaj!”

1726

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s” gošća nam je bila Maja Jelčić

Maja slovi za jednu od najboljih mladih nogometašica, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i u Europi, što potvrđuju njeni nastupi za najbolji tim u BiH, ali i za reprezentaciju!

Maja je jedna od rijetkih koja je zabila gol u Ligi prvaka, što je, kaže, jedan od najlješih osjećaja u karijeri!

S Majom smo pričali o počecima u nogometu, karijeri, usponu do vrha, ženskom nogometu, uzorima…

Kojih smo se sve tema dotaknuli – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.