Rent Maverick: Doživite nezaboravnu avanturu na quadovima

293

Sigurno ste barem jednom tijekom ljeta pomislili kako bi bilo lijepo zamijeniti more, gužve i vrućinu izletom u planinu.

Na pravom ste mjestu! Doživite pravu i nezaboravnu avanturu vožnjom quada sa Rent Maverick quadom.

Ukoliko se ne bojite izazova, veliki ste poklonik adrenalina i zaljubljenik ste u prirodu, idealan izlet za vas je vožnja quadom.

Rent Maverick nudi Vam vrhunsku zabavu, a ljepote koje ćete doživjeti vožnjom quada zauvijek će Vam ostati urezane u sjećanje.

Vožnju je moguće organizirati uz pratnju vodiča sa obilaskom zanimljivih lokacija, a trajanje vožnje ovisi o vašem iskustvu i brzini kretanja.

Jedna od vožnji koji Rent Maverick nude jeste Fojnica – Slapovi Kozice i Prokoško jezero.

Fojnica je zbog bogatstva svojih prirodnih ljepota postala sve češća destinacija ljubitelja prirode, odmora i rekreacije. Prirodni dragulj Slapova Kozice nalazi se na samo 10 kilometara od Fojnica, a prvi susret je očaravajući.

Na planini Vranici, na 1636 metara nadmorske visine nalazi se Prokoško jezero do kojeg možete doći Rent Maverick quadovima. Ovo područje zaštićeno je 2005. godine, a spada u kategoriju spomenik prirode.

Također Rent Maverick nude još jednu vožnju, a ona se proteže preko Igmana, Bjelašnice pa sve do Lukomira, planinskog sela koje se nalazi na južnim obroncima Bjelašnice na 1495. metara nadmorske visine i posebno je po tome što ga čini najvišim naseljenim mjestom Bosne i Hercegovine i jedinim preko 1300 metara.

Maverick osim uz pratnju vodiča nudi i slobodan rent svojih quadova.

Sad je pravi trenutak da nazovete Rent Maverick na brojeve telefona 069/555-167 i 063/555-168 i sa ljubaznim osobljem rezervirate svoj termin!

Osim toga posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.