Podcast ‘Na kavi s’ | Tanja Žobrak: Nismo svjesni kakve zdrave proizvode imamo na kućnom pragu

1808

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, gošća nam je bila Tanja Žobrak.

Tanja je vlasnica radionice/trgovine ”Tanja Art” i bavi se proizvodnjom domaćih, zdravih i ručno rađenih proizvoda – od čajeva, preko čipsa od voća, čokolade, sapuna, ali i rukotvorina.

Sa Tanjom smo razgovarali o zdravlju, navikama po pitanju hrane, ali i o tome kako zdravo živjeti sa onim što nam priroda daje

Dotaknuli smo se teme mladih u biznisu, pričali smo o tome kako pokrenuti vlastiti biznis, ali i kako je biti žena u biznisu. O čemu smo još pričali sa našom Tanjom – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.