”Na kavi s”: Mario Jurković – Čapljinac koji je od leda napravio pravi biznis

8279

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, gost nam je ovoga tjedna bio Mario Jurković.

Mario je mladi poduzetnik koji je vlasnik obrta ”Frozen” – tvrtke koja se bavi proizvodnjom i prodajom leda.

S Mariom smo razgovarali o tome kako je došao na ideju da se bavi ovim poslom, koju tehnologiju koriste za proizvodnju ldea, kako su ih kao mlade poduzetnike doživjeli partneri, što planiraju u budućnosti…

Uz sve to Mario je i košarkaški sudac koji već godinama sudi košarkašku Premijer ligu BiH pa smo se dotaknuli i te teme!

O čemu smo još razgovarali sa našim Mariom – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.