INTERVJU | Marija Previšić za ČA::portal: Puno mi znači velika podrška iz Hercegovine!

3994

Svojim posljednjim nastupom na Zvezdama Granda, kojim je izborila prolazak dalje, mlada Neumljanka Marija Previšić oduševila je sve ljubitelje glazbe.

Marija je ovoga puta izabrala pjesme ”Odlazim, a volim te” Olivera Mandića te ”Činim pravu stvar” od Gibonnija.

Srdačna i pristupačna Marija odmah je pristala na intervju za Čapljinski portal.

Na pitanje kakav je bio osjećaj kada je čula odluku žirija da prolazi dalje, Marija kaže: ”Bila sam jako sretna što sam uspjela opravdati prvi krug, gdje me bolest spriječila pokazati svoje prave mogućnosti. Odgovornost i očekivanja me i dalje drže iz kruga u krug no gledam na to kao jednu dobru motivaciju”.

Zanimalo nas je i kako je odabrala pjesme za posljednji nastup.

”Zajedno s mentorom sam došla do zaključka kako su baš ove dvije pjesme pravi izbor za drugi krug. Pjevam ono u čemu se jako dobro osjećam i što najbolje odgovara mom vokalu”, govori za Čapljinski portal mlada Neumljanka.

Trema je, kaže, uvijek prisutna.

”Trema je u mom slučaju uvijek prisutna. Pokušavam sve to balansirati u nekoj granici normale iako ponekad bude teško pobijediti taj strah”, iskrena je Marija.

Na pitanje kako se inače sprema za nastupe kaže da tu ima dosta procesa.

”Pogledam najprije što je blisko i mom razmišljanju jer moram razumjeti što to ja pjevam. Pored toga, posvećujem se svemu ostalom što ta pjesma traži. Od emocije, dinamike, raspona, dikcije…”, ističe Marija.

Na ovaj show prijavila se spontano.

”Cijela obitelj je bila na okupu taj dan. I tada, na TV-u je izašla obavijest za audiciju u Sarajevu. Samo sam ih pogledala i tražila potvrdni odgovor. Podržali su me i bez moje obitelji ne bih bila ovdje gdje jesam”, objašnjava Marija.

Pitali smo ju i kakva su njena očekivanja za dalje.

”’Ne želim previše razmišljati. Smatram da će biti baš onako kako treba biti. Sve je u životu s razlogom i time se vodim”, ističe za Čapljinski portal Marija.

Posebno joj, kaže, znači podrška koja stiže iz njene Hercegovine.

”Puno mi znači i neizmjerno sam zahvalna na tome. Vi ste moj vjetar u leđa i to je još jedan razlog zbog kojeg se trudim biti što bolja”, kaže Marija.

”Svim čitateljima Čapljinskog portala i onima koji me podržavaju još jednom želim uputiti veliku zahvalu od srca. I za kraj imam poručiti – jaka želja, trud i rad će vas dovesti do željenog cilja”, zaključuje naš razgovor Marija Previšić.

*Prilikom preuzimanja teksta OBAVEZNO je navesti Čapljinski portal kao izvor i dodati poveznicu (link) na članak najdalje u drugom pasusu teksta!