VIDEO | Otac, kćeri i zetovi, svi spojeni kroz glazbu: ”Sestre Ramljak” donose nam nešto sasvim novo

2059

Glazbena obitelj raste. Tako bi smo mogli reći za obitelj hercegovačkih glazbenica poznatih nam kao duo ‘Sestre Ramljak’ iz Bijakovića (Međugorja).

Krenule su uz oca, a onda nastavile uz svoje muževe, a sada su sve zajedno spojile u jednu prelijepu priču. Otac, kćeri i zetovi, svi spojeni kroz glazbu, piše Hercegovina.info.

‘Bog nas je tako spojio da ni mi sami ne možemo vjerovati. Morali smo to ovjekovječiti da jednog dana svojoj djeci možemo pričati kako su mama i tata zajedno pjevali i svirali sa djedom, tetkom i tetkom. Kako drugačije zahvaliti na ovom daru nego kroz duhovnu glazbu, a posebno ovom pjesmom koja ima prelijep tekst”, kaže Darija Stanković za Hercegovina.info.’

Anna Maria i Darija uz pratnju svog oca Zdenka Ramljaka i svojih muževa Jakova Jurasa i Petra Stankovića snimile su obradu pjesme ‘Blagoslov’ (The Blessing).

S obzirom da će Darija uskoro postati i majka, možemo reći i kako je uz njih bila još jedna mala članica obitelji. Njoj pak najbolje odgovara naziv pjesme – Blagoslov.

Anna Marijin suprug Jakov Juras inače svira gitaru, dok je drugi zet obitelji Ramljak Petar Stanković zadužen za klavir.

“Pjesmu i spot snimili smo u Mass Studios u Mostaru. Ovim putem se od srca zahvaljujemo Gabrijelu Prusini koji je svojim idejama, kvalitetom ispunio naše želje i sve to upotpunio svojim mixom i masteringom, također i videom koji je snimio uz našeg Jakova”, kaže nam Darija.

Spot prikazuje i povezanost ove obitelji.

“Ovaj spot posebno prikazuje neke naše posebne, spontane trenutke povezanosti kako je to sve izgledalo tijekom samog snimanja zvuka, a onda i one umjetničke trenutke u prelijepom ambijentu Mass Studios studija”, istaknula je naša glazbenica.

Piše: I. Ćubela | Hercegovina.info