Ljetna sezona bez Summer Cool napitaka? HELL to nikada ne bi dopustio!

118

Ovog ljeta svi ljubitelji kvalitetnih energetskih napitaka u BiH imat će priliku uživati u novim ukusima kompanije HELL ENERGY.

Novi Summer Cool ukusi će donijeti osvježenje vrućim danima bilo da ste u gradu i rješavate poslovne obaveze ili pak ležite u hladu palme na moru.

Ovogodišnje limitirano izdanje ljetnih ukusa iz HELL-a dolaze u pakiranju sa zadivljujućim bojama i dizajnom inspiriranim slatkišima, kao i osvježavajućim ukusima.

Novi ukus maline

HELL nudi odlično rješenje za najtoplije mjesece u godini i to sa novim ukusom maline – ekstravagantnim Raspberry Candy napitkom i sa Exotic Candy napitkom koji dolazi direktno iz tropskih predjela.

Summer Cool osjećaj će biti uz vas cijelo ljeto, a vi ćete moći istinski doživjeti ljeto i uživati u njemu.

Novi ukusi i novi dizajn

Dolaze nam novi ukusi i novi dizajn pakiranja, ali sa kompanijom HELL neke stvari su uvijek iste i zato članovi ljetnog dua sadržavaju 5 vrsta B vitamina, 32 mg/100 ml kofeina, a napitak je kao i uvijek bez konzervansa i u aluminijumskom pakovanju koje se može beskonačno reciklirati!

HELL vam želi da imate najbolje ljeto do sada, stoga začinite najtopliju sezonu primamljivim ukusima Summer Cool limitirane serije i uz njih uživajte u ljetu kao nikada do sada!