FOTO | Otvoren novi objekt Namexa u Domanovićima – pogledajte galeriju fotki s otvaranja!

8366

Uz brojne promocije, degustacije i veliki catering za sve posjetitelje ove subote upriličeno je veliko otvaranje prodajnog centra Namex u Domanovićima.

Ovo je inače drugi objekt Namexa na području Čapljine, uz svima dobro poznati Namex u Pelinama koji je već godinama vodeća trgovina u Čapljini.

U bogatom programu koji je trajao cijelo jutro mogli su uživati i stari i mladi, jer je za sve bio priređen prigodan program.

 

Povodom velikog otvaranja bili su upriličeni velika nagradna igra, više od 100 akcijskih cijena i sniženja do 50%, catering stol za sve posjetitelje, promocije i degustacije, pokloni za kupce, dupli bodovi na lampica kartici, kao i poklon paket Tilea vode za sve račune iznad 50 KM…

”Želimo pratiti trendove i potrebe naših kupaca, a njih u Čapljini ima jako puno, i na ovaj način željeli smo im omogućiti prije svega dostupniju, ali i bržu i jednostavniju kupovinu. Na ovaj način još jednom smo željeli opravdati naziv vodećeg hercegovačkog maloprodajnog lanca”, poručili su iz Namexa.

Nova Namex poslovnica nalazi se na cesti Čapljina-Stolac, odmah uz ljekarne Radovanović.