FOTO | Tasovčići/Klepci ponovno trijumfirali: Osvojili su treći uzastopni naslov Lige MZ grada Čapljine

1959

U spektakularnom finalu Lige Mjesnih Zajednica grada Čapljine, ekipa Tasovčići/Klepci uspješno je obranila svoj naslov i osvojila treći uzastopni naslov prvaka.

Na Sportskom centru Čapljina odigrala se nevjerojatno napeta utakmica u kojoj su se susreli Tasovčići/Klepci i ekipa Počitelj/Hotanj.

U jednom nezaboravnom susretu prepunom uzbuđenja i strastvenih navijača, Tasovčići/Klepci su izašli kao pobjednici rezultatom 5:3.

Kao prošlogodišnji pobjednik, ekipa Tasovčića/Klepeca nije dopustila da im naslov izmakne iz ruku, pokazavši izvanredan sportski duh i izuzetno nogometno umijeće.

Nikola Arar otvorio je golijadu svojim preciznim udarcem brzo stavivši ekipu Tasovčića/Klepeca u vodstvo. Mato Miličević je slijedio Ararov primjer te je dodao još jedan gol na njihov račun.

Ipak, ekipa Počitelj/Hotanj nije se predavala. Abel Kalfić uspio je izjednačiti rezultat i podići napetost na nevjerojatno visoku razinu.

FOTO | Čapljina 2 osvojila kadetsku Ligu MZ: Nikola Alilović heroj finala!

Međutim, Miličević je ponovno stupio na scenu, ovog puta s preciznim udarcem koji je povisio rezultat na 3:1 za Tasovčiće/Klepce.

Ni to nije bilo sve u večerašnjem finalu. Izvrsni i dobro raspoloženi Pero Pervan prvo je postigao gol za 4:1, a onda je iz slobodnog udarca zabio za 5:1.

Golovi do kraja susreta nisu prestali ‘padati’. Počitelj/Hotanj zaista se nije predavao i pružio je pravi otpor svojim protivnicima. Na 5:2 smanjio je Vinko Kalfić, a dvije minute pred sam kraj utakmice gol je postigao Ivan Kaflić.

Ovaj naslov ne samo da potvrđuje nogometnu dominaciju ekipe Tasovčića/Klepeca, već i duh zajedništva i sportske strasti koja živi među ovim ekipama.

FOTO | Dramatična borba za treće mjesto: Čapljina 2 bolja od Šuškova naselja u uzbudljivom susretu

Očekuje se da će se slavlje protegnuti dugo u noć, a ekipa Tasovčića/Klepeca zasigurno će ostati ponosna na ovaj nevjerojatan sportski trenutak.

Tasovčići/Klepci su zasluženo osvojili treći uzastopni naslov prvaka Lige Mjesnih Zajednica grada Čapljine, dok je ekipa Počitelj/Hotanj pružila dostojanstven otpor i doprinijela nezaboravnom nogometnom spektaklu.