U Neumu očekuje se spektakularni koncert duhovne glazbe: Ujedinjeni u harmoniji i vjeri

633

U ponedjeljak, 21. kolovoza 2023. godine, ljubitelji duhovne glazbe imat će priliku uživati u izvanrednom koncertu koji će se održati ispred crkvenog dvorišta u Neumu.

Organiziran pod pokroviteljstvom Župe Gospe od Zdravlja, ovaj značajan događaj u glazbenom kalendaru okupit će renomirane izvođače, nudeći publici nezaboravno iskustvo glazbe koja hrani dušu.

Ulaz na koncert je apsolutno slobodan, čime organizatori žele omogućiti svim posjetiteljima da se približe duhovnoj glazbi i povežu se s porukama mira i nade koje nosi.

Besplatan ulaz

S početkom u 21 sat, očekuje se da će koncert privući brojne posjetitelje iz Neuma i okolnih područja.

Ovaj koncert okuplja iznimno talentirane izvođače duhovne glazbe, među kojima je već dobro poznato ime fra Marina Karačića. Fra Marin Karačić je svojom glazbom osvojio srca mnogih vjernika i ljubitelja glazbe te se raduje dijeljenju svojih melodija s publikom u Neumu.

Na pozornici će se također naći i grupa ”Otkrivenje”, čiji je zvuk prepoznatljiv po harmoničnom spoju vokala i instrumenata. Liro, Ad libitum, te trio Nikolina, Ivan i Marino također će se pridružiti koncertu svojim izvedbama koje dodiruju dublje emocije.

Posebni izvođači duhovne glazbe

Poseban doprinos koncertu donose i dva izvođača iz Stoca – Ema i Ivan, te Vidoštačka kraljica. Njihovi nastupi dodatno obogaćuju program, pružajući široku paletu zvukova i interpretacija duhovne glazbe.

Ovaj koncert nije samo glazbeni događaj, već i prilika za zajedništvo, refleksiju i iskrenu unutarnju povezanost. U skladu s porukom duhovne glazbe, publika će imati priliku zaroniti u meditativno ozračje koje će im pomoći da pronađu mir i nadu.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu i uživaju u ovoj večeri dubokih glazbenih doživljaja.

Uz ulaz slobodan za sve posjetitelje, koncert predstavlja priliku da se sjedini zajednica, izrazi vjera kroz glazbu te stvori nezaboravan trenutak koji će ostati urezan u sjećanjima svih prisutnih.

Budite dio ove posebne glazbene večeri ispunjene duhovnom harmonijom i ljubavlju prema glazbi koja podiže duh!