FOTO | VeleLab u Čapljini – veliki broj pretraga, paketa i testova uz najbolje cijene i profesionalno osoblje

7070

”Prateći najsuvremenije trendove u Europi i svijetu, a želeći Vam se približiti, otvorili smo
poslovnicu na Domanovićima”, kažu iz Laboratorija ”VeleLab”, koji je vrata svojim klijentima u kolovozu otvorio i u Čapljini.

U mjesecu rujnu poseban naglasak je na polazak djece u školu i vrtić, odnosno sve pretrage koje se vrše za taj uzrast i te potrebe, kao i podizanje svijesti o dječjem raku.

U njihovoj novoj poslovnici, možete uraditi veliki broj pretraga iz biokemije, hematologije,
imunokemije, tumorske markere, polne hormone, jako veliki broj alergena, test intolerancije na hranu, mikrobiološke pretrage…

”Ono što posebno izdvajamo je veliki broj paketa koje smo osmislili da bismo Vam olakšali dijagnostiku, skratili vrijeme do dijagnoze, a i da bi Vam financijski bilo prihvatljivije”, kažu iz VeleLab laboratorija.

”Možemo se pohvaliti sa izuzetno stručnim i profesionalnim osobljem, najsuvremenijom opremom, velikom brigom kad je kvaliteta usluge u pitanju (o čemu svjedoče certifikati renomiranih svjetskih agencija Instad i Riquas), dugogodišnjom tradicijom (preko 20 godina), a ono što je najvažnije – vodimo računa o Vašim potrebama i mogućnostima smo! Mi smo tu zbog vas, jer mi brinemo o Vašem zdravlju”, poručuju iz VeleLaba.

Za dodatne informacije, upite i zakazivanje termina možete se obratiti izravno putem Instagrama (KLIK OVDJE) ili Facebooka (KLIK OVDJE), te putem e-maila ili na kontakt telefone.

    • Domanovići – domanovici@velelab.ba / 036-822-293
    • Mostar – mostar@velelab.ba / 036-577-542
    • Stolac – stolac@velelab.ba / 036/853-593