FOTO | Dan O.Š. Vladimira Pavlovića – učenici zabljesnuli na školskoj pozornici

2891

Osnovna škola Vladimira Pavlovića u Čapljini svečano je obilježila svoj Dan uz nezaboravan program koji je oduševio brojne prisutne.

Dvorište škole pretvorilo se u pravu malu pozornicu na kojoj su učenici briljirali izvodeći recitacije, igrokaze i glazbene točke.

Današnji dan bio je posebno važan za učenike, nastavnike i roditelje Osnovne škole Vladimira Pavlovića, jer su zajedno proslavili godišnjicu postojanja škole.

Proslava je započela svečanom povorkom učenika kroz školsko dvorište, gdje su ih dočekali pljesak i ovacije obitelji, prijatelja i lokalnih zajednica.

U središtu pažnje bio je impresivan kulturni program u kojem su učenici demonstrirali svoj talent i kreativnost.

Recitacije su dočarale bogatu povijest škole i njezine uspjehe kroz godine, dok su recitacije prikazivale važne trenutke iz života Vladimira Pavlovića, čije ime škola nosi.

Glazbeni nastupi bili su prava poslastica za uši prisutnih, s izvedbama klasičnih skladbi i suvremenih pjesama.

Ravnatelj škole Mateo Jovanović istaknuo je važnost današnjeg dana: “Danas smo zajedno proslavili sve uspjehe naše škole i njenih učenika i djelatnika i ono što nas čini posebnima. Ponosni smo na naše učenike koji su pokazali izvanredan talent i trud kako bi ovaj dan bio nezaboravan, kao i na njihove nastavnike koji su ih pripremali i koji ih u ovoj ustanovi obrazuju”.

Tijekom proslave, posebno su se istaknuli i brojni učitelji i nastavnici koji su kroz godine uložili trud i rad kako bi oblikovali generacije učenika. Njihov doprinos obrazovanju i razvoju zajednice bio je jasno vidljiv kroz emotivne trenutke i podršku koju su dobivali od svojih bivših i sadašnjih učenika.

Proslava Dana Osnovne škole Vladimira Pavlovića završila je zajedničkim druženjem učitelja, učenika, roditelja i gostiju. Atmosfera je bila ispunjena smijehom, veseljem i osjećajem zajedništva.

Ova svečanost podsjetila je sve prisutne na važnost obrazovanja i ulogu škole u formiranju budućih generacija.

Osnovna škola Vladimira Pavlovića u Čapljini i dalje će nastaviti svoju misiju pružanja visokokvalitetnog obrazovanja i poticanja kreativnosti i talenta svojih učenika, poručili su iz škole.