Ljubitelji čokolade pripremite se jer stiže novi HELL CHOCO LATTE!

165

HELL širi svoju obitelj ledenih kava sa fantastičnim novim ukusom – HELL CHOCO LATTE. Za sve prave ljubitelje HELL ICE COFFEE ovo će biti dvostruko zadovoljstvo jer su spojena dva omiljena sastojka – kava i čokolada.

HELL je spario ovaj fantastični duo zato što jednostavno pristaju jedno drugom te će ova kombinacija biti izvanredno iskustvo za sve naše vjerne obožavatelje ledenih kava.

HELL ICE COFFEE kontinuirano nastoji tržištu ponuditi inovativan portfolio kako bi se susreli sa navikama i potrebama potrošača.

Čokolada i kava – idealna kombinacija

Kako je čokolada jedan od najpopularnijih ukusa kave koji je postao popularan širom svijeta zahvaljujući svom bogatom i primamljivom ukusu, HELL je odlučio ući na ICE COFFEE tržište sa ovom novom kombinacijom – CHOCO LATTE ukusom.

HELL ICE COFFEE proizvodi se prave od ekstrakta prave Arabica i Robusta kafe, a sada su još uzbudljivije jer dolaze i sa okusom čokolade.

Ovaj napitak sadrži 40 mg/100ml kofeina i napravljen je od 70% UHT (ultratermički obrađenog) nemasnog mlijeka te ne sadrži nikakve konzervanse niti umjetne boje.

Ekološki prihvatljive limenke

Limenke Choco Latte užitka od 250 ml su ekološki prihvatljive jer je to aluminijska ambalaža koja se može beskonačno reciklirati.

Zahvaljujući veličini limenke u ledenoj kavi sa ukusom čokolade možete uživati kod kuće, u uredu ili je jednostavno ponijeti sa sobom.

HELL je lansirao asortiman ENERGY COFFEE u ljeto 2020. godine sa 3 okusa, a sada je sa HELL CHOCO LATTE na tržištu BiH dostupno 6 ukusa.

Visok kvalitet, pravo mlijeko i ekstrakti kave, kao i harmoničan ukus brzo su osvojili odobravanje potrošača, pa HELL pravovremeno proširuje asortiman novim, uzbudljivim ukusima kakav je i aroma čokolade.

Uživajte u mješavini aromatične kafe i delikatne čokolade u novom HELL CHOCO LATTE i ne
zaboravite da je ukus najbolji kada se proizvod konzumira rashlađen.