Božićna akcija Crvenog križa Čapljina: ”Podijelimo Božićnu radost”

934

Budimo velikodušni, iskažimo svoje suosjećanje i učinimo dobro djelo jer ”Nitko nikada nije postao siromašan davanjem”.

U ovo vrijeme predblagdanskog ozračja, obiteljskih okupljanja i dobrih dijela, vrijeme je se pomogne sumještanima i da im se malo olakša koračanje kroz život.

Podijelimo Božićnu radost

I ove godine Crveni križ Grada Čapljine pokrenuo je humanitarnu akciju pod nazivom ”Podijelimo Božićnu radost” koju već tradicionalno provode u predblagdanskom razdoblju.

”Ideja ove humanitarne akcije i ovog Božića neće biti moguća bez Vaše pomoći, zato se nadamo se ste naše dosadašnje zalaganje za zajednicu prepoznali kao veliki doprinos društvu i da ćete nam i ovaj put biti podrška u najljepše, a opet najteže doba godine”, ističu iz Crvenog križa Grada Čapljine.

Svoje dobrovoljne novčane priloge možete uplatiti na račun Crvenog križa: 338110220012794 UniCredit Bank.

Humanitarne pakete, hranu, higijenu i ostale potrepštine možete ostaviti u prostorijama Crvenog križa svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 sati.

Zahvala Crvenog križa

”Vaš doprinos je od velikog značaja za brojne obitelji, a njegovati povjerenje zajednice kroz ovakvu akciju solidarnosti ključan je korak ka boljoj budućnosti za sve, te smo Vam zbog toga beskrajno zahvalni. Božić je blagdan ljubavi, obitelji, zajedništva i prijateljstva”, ističu iz Crvenog križa Grada Čapljine.