FOTO | Dječji vrtići Čapljina i Cvitak održali nezaboravnu priredbu na Adventu u Čapljini

1788

U duhu čarolije Adventa, Trg kralja Tomislava u Čapljini bio je poprište veselja i radosti tijekom priredbe koju su organizirali Dječji vrtić Čapljina i Dječji vrtić Cvitak.

Pod vedrim nebom i svjetlećim ukrasima, mališani su svojim entuzijazmom obasjali okolinu, unoseći toplinu i smijeh među prisutne građane.

Svečanost je započela uz prisutnost brojnih roditelja, djedova i baka te mještana koji su došli podržati najmlađe članove svoje zajednice.

Raznolik program

Dječji vrtić Čapljina i Cvitak pripremili su raznolik program koji je uključivao ples, pjesmu, i razigrane igrokaze.

Mali izvođači su svojim talentima očarali prisutne, a posebno su se istaknule božićne pjesme koje su izvodili uz veselo pjevanje i maštovite koreografije.

Uz to, mališani su izveli simpatične igrokaze koji su nasmijavali publiku i stvarali nezaboravne trenutke za sve prisutne.

Središnji trenutak priredbe bio je dolazak Djeda Božićnjaka koji je donio darove za sve prisutne mališane.

Njegova prisutnost izazvala je oduševljenje među djecom, a osmijesi na njihovim licima bili su najljepši poklon za sve prisutne.

Zajedništvo i radost

Ova čarobna priredba označava početak blagdanske sezone u Čapljini, donoseći zajednici osjećaj zajedništva i radosti.

Priredba Dječjeg vrtića Čapljina i Dječjeg vrtića Cvitak na Trgu kralja Tomislava oduševila je mještane i pokazala da radost djece ima posebnu moć ujedinjenja zajednice u blagdanskom duhu.