FOTO | Čapljina: Humanitarnim kvizom prikupili značajna sredstva od 2.526 KM

1504

U duhu solidarnosti i humanitarne pomoći, udruženja Čaplja i Centar za mlade Čapljina nedavno su organizirali humanitarni kviz.

Kviz je prikupio značajna sredstva od 2526 (2140KM + 386KM) KM.

Ovaj hvalevrijedan napor rezultirao je uspješnom nabavkom potrepština za osobe koje su nedavno preselile iz kolektivnog smještaja Nerezi, na mjesto Počitelj brdo.

Snaga i ljepota lokalne zajednice

Svi sudionici, donatori zaslužuju veliku zahvalu jer su svojim doprinosima omogućili realizaciju ove humanitarne akcije.

Ovaj hvalevrijedan čin zajedništva još jednom je pokazao snagu i ljepotu lokalne zajednice koja brine o svojim sugrađanima u potrebi.

”Uz veliko srce i angažman svih sudionika, uspjeli smo prikupiti dovoljno sredstava kako bismo osigurali potrebne potrepštine za ljude koji su do nedavno živjeli u kolektivnom smještaju u naselju Nerezi.

Ovim putem želimo izraziti iskrenu zahvalnost svim pojedincima donatorima i kafiću Craft Caffe”, ističu organizatori.

Također posebnu zahvalu istaknuli su nesebičnu podršku Crvenog križa Čapljina, koji je uvijek spreman pružiti pomoć sugrađanima u nevolji.

”Također, veliko hvala prijateljima iz udruge mladih “Čaplja”, s kojima već drugu godinu zaredom gradimo pozitivan niz humanitarnih akcija.

Zajedničkim naporima prikazujemo da kada se skupimo možemo napraviti pozitivan iskorak u bilo kojem polju”, smatraju.

Jačanje veza unutar zajednice

Ova akcija ne samo da pomaže onima koji su trenutno u potrebi, već također jača veze unutar zajednice i pokazuje koliko možemo postići kada se udružimo u dobroj namjeri.

Nadaju se da će ova pozitivna iskustva potaknuti još sličnih akcija u budućnosti, jer zajedno gradimo bolje okruženje za sve.

”Još jednom, ogromno hvala svim sudionicima, donatorima i ljudima dobrog srca koji su svojim doprinosom omogućili uspjeh ove humanitarne inicijative.

Neka ova priča o zajedništvu i ljubavi prema bližnjima služi kao inspiracija za buduće akcije koje će donositi radost i pomoć onima kojima je najpotrebnije.

Korisnici pomoći kojima smo donirali stvari su se zahvalili svim onim koji su donirali i onim koji su sudjelovali u organizaciji i implementaciji ovog hvale vrijednog događaja”, zaključili su.