FOTO | Menalo, Pervan i Jelčić: ”Čapljinu vraćamo gdje joj je mjesto”

3692

Nogometaši Hrvatskog nogometnog kluba ”Čapljina” započeli su danas pripreme za proljetni dio sezone.

Na tu temu za naš portal govorili su sportski direktor kluba Pero Menalo, trener Darijo Jelčić te nogometaš Pero Pervan.

Sportski direktor kluba Pero Menalo istaknuo je da je glavni cilj maknuti se sa posljednjeg mjesta ljestvice.

FOTO | Živo u Bjelavama: Čapljinci krenuli s pripremama – na prozivci i novi igrači!

”U nezavidnoj smo situaciji, tu nema više kompromisa, moramo se maknuti sa dna i sve ćemo uraditi da to promijenimo. Doveli smo nekoliko starijih i iskusnijih igrača, pojačali smo se pozicijama ciljano i mislim da će nam oni pomoći ostvariti ovaj cilj”, rekao je Menalo.

”Od treninga očekujem da ovi stariji dečki svojim karakterom i ponašanjem budu primjer i da mladi dečki uz njih napreduju i naprave daljnje iskorake”, poručio je.

Trener HNK ”Čapljina” Darijo Jelčić kaže kako je stiglo pet pojačanja i kako su to karakterno igrači koje je klub tražio.

”Ne pruža se baš prilika olako da se takvi igrači dovedu u zimskom prijelaznom roku, ali evo, i mi smo uložili napore, dali smo tim momcima do znanja da ih želimo tu i siguran sam da će svojim igračkim i ljudskim karakteristikama odigrati ključnu ulogu da ostvarimo ciljeve koji su ispred nas – da se podignemo igrački i rezultatski”, rekao je za Čapljinski portal Jelčić.

Rekao je da mu je glavna želja da igrači budu zdravi.

”To je temelj da se te pripreme odrade dobro i temeljito. Mislim da ćemo sve planove realizirati da što spremniji uđemo u prvenstvo i da ćemo od prve utakmice popraviti taj dojam koji do sada nije bio najbolji”, dodao je Jelčić.

Pero Pervan istaknuo je kako se u klub vratio da pomogne klubu da se vrati na stare staze slave.

”Čapljini je mjesto u višem rangu i zato sam se odazvao pozivu. Od proljetnog dijela sezone očekujem da ćemo uz trud, rad i zalaganje ostvariti ciljeve koje je klub stavio pred nas”, rekao je Pervan za Čapljinski portal.