FOTO | Tri desetljeća izvrsnosti: Svečano otvorena moderna poslovnica ”Famm Commerce” u Domanovićima

3031

U Domanovićima je danas zasjala moderna trgovina u svijetu poljoprivrede jer je svečano otvorena poslovnica renomirane tvrtke ”Famm Commerce” d.o.o.

Ovaj događaj označava važan korak za tvrtku koja već od 1994. godine neprikosnoveno vlada područjem poljoprivredne trgovine, postavši sinonim za kvalitetu i pouzdanost.

Svečanost otvorenja novog prostora nije samo povod za slavlje, već i prilika za obilježavanje velikog jubileja – 30. obljetnice poslovanja tvrtke ”Famm Commerce” u vlasništvu obitelji Gadžić iz Čapljine.

Rad, predanost i inovacija

Tri desetljeća uspješnog rada, predanosti i inovacija čine temelj ove tvrtke, koja je tijekom godina stekla povjerenje brojnih klijenata i postala ključna figura u poljoprivrednom sektoru.

Nova moderna poslovnica ne samo da pruža prostor za proširenje asortimana proizvoda i usluga, već također predstavlja vizualnu manifestaciju rasta i razvoja tvrtke.

Moderno uređeni prostor odražava inovativni duh ”Famm Commerce”-a, ističući njihovu predanost pružanju vrhunske usluge kupcima.

Iz firme ističu da je ova poslovnica rezultat truda cijelog tima te kako će nastaviti jačati suradnju s lokalnom zajednicom i poticati poljoprivredni sektor na inovacije.

Novi prostor i bogat asortiman proizvoda

Svi prisutni na svečanom otvaranju imali su priliku razgledati novi prostor, upoznati se s bogatstvom proizvoda te osjetiti atmosferu predanosti i stručnosti koja je sinonim za ”Famm Commerce”.

Ovaj događaj nije samo prilika za slavlje, već i podsjetnik na dugogodišnje uspjehe ove tvrtke te obećanje da će i ubuduće biti ključna figura u području poljoprivredne trgovine.

”Famm Commerce” d.o.o. ponosno ulazi u novo poglavlje svoje povijesti, ostavljajući iza sebe tragače za kvalitetom i liderstvom u poljoprivrednoj industriji.