FOTO | U Međugorju otvoren Zabavni park za djecu na 850m2

3326

Premier Arena, već poznata po svojoj raznolikoj ponudi sportskih i zabavnih aktivnosti, pokrenula je novu aktivnost za djecu – zabavni park!

Ovaj novi dodatak donosi sve što mališani mogu poželjeti: napuhance koji su postali instant hit među mališanima, male autiće za vožnju, trampoline i razne igre loptom, pružajući neograničenu zabavu i uživanje.

Ovaj uzbudljivi projekt rodio se iz želje da se djeci pruži prostor gdje mogu slobodno igrati, kako u ljetnim, tako i u zimskim danima.

”Prepoznali smo važnost aktivnog i zdravog djetinjstva, te smo pripremili ovaj prostor kao sigurno okruženje, gdje se djeca mogu veseliti i stvarati nezaboravne uspomene”, ističu iz Premier Arene.

Premier Arena Zabavni park u kratko vrijeme postao je omiljeno odredište za obitelji koje traže siguran i zabavan prostor za svoju djecu.

Uz pažljivo osmišljene aktivnosti i prijateljsko osoblje brine o sigurnosti djece dok roditelji mogu mirno uživati u prostorijama restorana.

Zabavni park također nudi mogućnost organizacije dječjih rođendana.

Ovaj novi projekt predstavlja samo još jedan korak naprijed u misiji Premier Arene da pruži vrhunsku zabavu i rekreaciju za sve članove obitelji, koji traže aktivnosti daleko od svijeta monitora.

Radno vrijeme Zabavnog parka je petak 16.00-20.00, subota/nedjelja 12.00-20.00.