FOTO | Amar Gile oduševio koncertom! Evo kako je bilo na otvaranju Absolute cluba!

16299

Nakon dugog iščekivanja Absolute Club Čapljina je konačno otvorio svoja vrata za posjetitelje, i to u jednoj od najuzbudljivijih svečanosti koju je regija doživjela u posljednje vrijeme.

Iz cijele Hercegovine i Dalmacije, posjetitelji su se sjatili u ovu noćnu oazu kako bi doživjeli ponovno buđenje legendarnog kluba.

Atmosfera je postala neopisivo uzbudljiva kada je na pozornicu stupio Amar Gile, jedan od najtraženijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni.

Njegovi ritmovi su podigli publiku na noge, stvarajući nezaboravnu noć ispunjenu plesom i veseljem.

Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati, a osmijesi na licima posjetitelja nisu jenjavali ni kad su svjetla kluba počela blijedjeti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Čapljinski portal (@capljinski_portal)

Svečano otvaranje Absolute Cluba nije samo označilo povratak legendarne lokacije u život, već je bilo i podsjetnik na nezaboravne trenutke koje je ova institucija pružila kroz godine.

Sada, s novim početkom, Absolute Club ponovno sjaji, spreman pružiti nezaboravna iskustva svim ljubiteljima dobre glazbe i zabave koji zakorače kroz njegova vrata.

Ova noć bila je samo početak, a budućnost ovog kluba obećava još mnogo uzbudljivih trenutaka i nezaboravnih večeri koje tek dolaze.

Čapljinski fotograf David Dodig fotkao je za otvaranje za Absolute club, a u velikoj galeriji fotografija možete vidjeti kako je bilo sinoć!