FOTO | Financijska potpora Vlade RH omogućila novo igralište za mališane vrtića ”Betlehem”

846

Dječji vrtić Betlehem iz Gabela Polja s ponosom obavještava javnost o uspješno završenom projektu uređenja dječjeg igrališta ispred samog vrtića.

Realizacija ovog važnog projekta omogućena je zahvaljujući financijskoj potpori Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Iznos od 8.000 eura

Prepoznali su vrijednost i značaj ovog projekta te su dodijelili financijsku potporu u iznosu od 8.000 eura u 2023. godini.

Ova financijska podrška dio je Odluke o dodjeli financijske potpore za posebne potrebe i projekte od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske za 2023. godinu.

Među 253 odobrena projekta, Betlehem je jedini vrtić iz općine Čapljina koji je dobio ovu podršku.

Radost i osmijeh mališana

”Zahvaljujući ovom projektu, igralište ispred našeg vrtića je potpuno obnovljeno i sada nudi sigurnije i veselije okruženje za igru i razvoj naših mališana.

Nova oprema i uređenje prostora omogućit će djeci kvalitetnije vrijeme provedeno na otvorenom, potičući njihov fizički razvoj i kreativnost”, ističu iz dječjeg vrtića Betlehem.

Novo igralište dječjeg vrtića donijet će puno radosti i osmijeha mališanima i sigurno će pridonijeti njihovom sretnijem i ispunjenijem boravku u vrtiću Betlehem.