FOTO | Novo u Čapljini: BXL Home&Decor – sve za uređivanje vaše kuće ili stana!

10079

Opremate kuću ili stan? Na pravom ste mjestu jer je u Čapljini otvoren ”BXL – Home&Decor”

Na adresi Ante Starčevića (pokraj Robne kuće ‘Čapljinka’) od sada možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma.

Bilo da uređujete kuću, stan ili vikendicu, BXL Home & Decor nudi impresivan asortiman proizvoda koji će zadovoljiti i najistančaniji ukus.

BXL showroom u Čapljini

Ova tvrtka s ponosom predstavlja svoj novi showroom, gdje su izloženi pažljivo odabrani komadi namještaja i dekoracija koji će unijeti dozu elegancije i stila u svaki dom.

Od sada, Čapljina je bogatija za jedno posebno mjesto gdje inspiracija susreće kvalitetu i gdje svaki kutak prostora može postati remek-djelo.

S više od 15.000 proizvoda dostupnih za narudžbu, BXL Home & Decor nudi širok spektar namještaja, od sofisticiranih sofa i stolova, do jedinstvenih rasvjetnih tijela i dekorativnih predmeta.

Pažljivo odabrani proizvodi

Svaki proizvod u ponudi je pažljivo odabran kako bi zadovoljio visoke standarde kvalitete i dizajna, pružajući vašem domu poseban šarm i toplinu.

Pored bogatog asortimana, BXL Home & Decor se izdvaja i po besplatnoj i brzoj dostavi, što znači da vaši novi omiljeni komadi namještaja mogu stići na vaša vrata bez dodatnih troškova i u rekordnom roku.

Posjetite naš showroom u Čapljini i uvjerite se sami u čaroliju koju BXL Home & Decor donosi u vaš dom.

Vrhunska kvaliteta

Iskoristite priliku da osjetite vrhunsku kvalitetu i da pronađete inspiraciju za svaki kutak vašeg doma. Uz BXL Home & Decor, vaš prostor će postati prava oaza mira i stila.

Za više informacija, posjetite nas na našoj Web stranici, Facebook stranici, Instagram stranici ili direktno u našem showroomu na adresi Ulica Ante Starčevića Čapljina, a više informacija možete dobiti i pozivom na broj mobitela +387/63-081-080. Prepustite se uživanju u savršenom uređenju vašeg doma uz BXL Home & Decor.