Drama dan u Provizionu: Veliki popusti 10.7., a besplatni pregledi i veliki popusti 10. i 11.7.

350

Optika ”Provizion” pripremila je i ovoga mjeseca posebno VELIKE POPUSTE i BESPLATNE PREGLEDE U ČAPLJINI povodom Drama dana.

Drama dan u poslovnici u Čapljini ovoga mjeseca bit će u srijedu 10. srpnja, i četvrtak, 11. srpnja.

Veliki popusti na veliki broj artikala bit će 10. i 11. srpnja, a besplatni pregledi i veliki popusti 10. lipnja.

Optika ”Provizion” Čapljina nudi tako i ovoga mjeseca besplatne preglede i velike popuste na sunčane naočale, dioptrijske naočale, progresivne leće, kontaktne leće, i specijalne leće.

U Optici provizion u ponudi imate i novu kolekciju luksuznih brendova – Tom Ford, Dolce&Gabbana, Chloe, Burberry, Prada, Gucci… koji će također biti na velikim popustima!

Uz sve navedeno Provizion ima i posebnu akciju u sklopu Drama dana – uz kupnju određenih dioptrijskih okvira iz ponude Proviziona, dobivate BlueTech naočalne leće (zaštita za računalo) po posebnoj akciji. Jedno staklo platite, drugo dobijete gratis!

I ono što je najbolje od svega – ne morate čekati naočale! Izrada je brza uz stručno osoblje i u roku od samo sat vremena dobit ćete naočale s odgovarajućom dioptrijom.

Detalje možete provjeriti na Facebook Instagram stranicama Proviziona, kao i pozivom na broj 036 807-758.

Radno vrijeme Proviziona u Čapljini je od 08:00 do 20:00 sati. Važno je istaknuti kako Provizion Čapljina radi i subotom, i to od 10:00 do 20:00 sati.

Kvalitet koji se izdvaja – Provizion!