Novo u Čapljini: Dubinsko čišćenje automobila i namještaja!

17886

Čapljinci se više ne moraju brinuti koga pozvati kada im je potrebna usluga dubinskog čišćenja automobila i namještaja.

Ekipa ”Dubinsko čišćenje Čapljina” uređajima renomirane tvrtke Kärcher mehanički uz visokofrekventnu vibraciju i jaku usisnu snagu uklanja prašinu, grinje, perut, kožne ljuske i ostale čestice prljavštine iz vaših trosjeda, dvosjeda, fotelja, kutnih garnitura, dušeka, stolica, automobila…

Postupak dubinskog pranja i čišćenja namještaja učinkovito odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, grinje i ostalu nečištoću iz namještaja i automobila.

Namještaj i drugi predmeti očišćeni na ovaj način ostaju vlažni par sati nakon čišćenja. Vrijeme potrebno za dubinsko čišćenje namještaja zavisi od zaprljanosti, a treba napomenuti da će redovnim održavanjem i dubinskim čišćenjem vaš namještaj i automobil izgledati kao i kada ste ga kupili – bez prašine, nečistoća i grinja.

Dubinsko čišćenje posebno se preporučuje vlasnicima kućnih ljubimaca, pušačima, osobama sa astmom i alergičnim osobama, kao i u prostorijama gdje borave djeca.

”Prepustite čišćenje i održavanje vašeg doma obučenim tehničarima ‘Dubinskog čišćenja Čapljina’ i bit ćete zadovoljni čistoćom i svježinom očišćenih stvari. Uz kvalitetnu uslugu i povoljne cijene, priuštite svom starom namještaju ili automobilu novi izgled i novi sjaj”, poručuju iz ove tvrtke.

Dubinsko pranje vašeg namještaja ili automobila možete naručiti na broj mobitela 063/218-888, a više informacija možete potražiti i na Facebook stranici ”Dubinsko čišćenje Čapljina”.