VIDEO | Prvaci države i odlični momci: Predstavljamo BK ”Kralj Tomislav”

2290

Pri samom ulasku u Boksački klub ”Kralj Tomislav”, koji se nalazi u Ulici Ante Starčevića u Čapljini, osjeća se posebna energija i pozitivna atmosfera.

Kad uđete u njihove prostorije prvo što možete primijetiti su boksačke vreće, a oko Vas stvorit će se mladići s boksačkim rukavicama i gumama na zubima.

Čapljinski portal bio je prisutan na jednom od njihovih treninga, a momci koji na prvu izgledaju opasno, bili su i više nego ljubazni.

Boksački klub ”Kralj Tomislav” za sada broji oko 40 aktivnih članova te osim najboljih boksača, imaju dosta rekreativaca.

U videu Čapljinskog portala govorili su Boško Mišić, trener i boksač BK ”Kralj Tomislav”, Josip Ćorić, prvak u superteškoj kategoriji u konkurenciji mladih te Sandro Stanić, amater koji boksa u ovom klubu.

 

Njihov trening počinje zagrijavanjem, vježbama, radom na vreći, a nakon toga slijedi rad na fokuserima.

Svi članovi kluba na treninzima razvijaju kondiciju, izdržljivost, snagu, brzinu i fleksibilnost, a pritom uprežu sve mišiće svog tijela.

Pod budnim okom trenera Boška Mišića uči se kretanje, udarci (direkt, aperkat, kroše) otkloni, blokade…

Iako se možda boks na prvu čini agresivnim i iznimno fizički zahtjevnim sportom, nakon treninga osjećati ćete se opušteno i spremno za sve nove životne izazove.

Vrijedi istaknuti kako se boksački klub ”Kralj Tomislav” u protekloj 2019. godini okitio sa dosta medalja i titula te su u više kategorija postali prvaci BiH.