VIDEO | Serijal ”Čapljina iz zraka” #2: Gabela-Drijeva-Homerova Troja

2961

Ako na samom početku teksta kažemo par riječi poput ”Drijeva” ili ”Homerova Troja” ili ”nogometni Lavovi” odmah biste znali da u ovotjednom serijalu ”Čapljina iz zraka” letimo u Gabelu.

Iz zraka ćete tako moći vidjeti crkve i kapelice u Gabeli, stadione GOŠK-a i treninge mlađih kategorija, kulu Đerđelez, panoramu sela, uzorane i posađene njive…

Nećemo puno dužiti – sve Gabeljane, ma gdje god bili, ostavljamo da uživaju u letu iznad njihovog sela, uz staru narodnu pjesmu ”Jel’ Gabela gdje je prije bila, je li moja stara majka živa”.

Nakon što je prva epizoda ”pobrala” veliki broj pregleda, lajkova, shareova i komentara, primili smo i dosta vaših upita i želja što sve da snimimo u sljedećim epizodama, na čemu vam se od srca zahvaljujemo.

Svake nedjelje u večernjim satima objavit ćemo videoprilog iz jednog čapljinskog naselja/sela/mjesne zajednice snimljen isključivo iz zraka.

Kroz serijal ”Čapljina iz zraka” predstavit ćemo sva čapljinska naselja/sela/mjesne zajednice koje ćemo snimiti iz zraka i prikazati ih u kadrovima kakvi do sada nisu viđeni.

Ako to do sada niste učinili pretplatite se na naš YouTube kanal i uživajte u kadrovima snimljenim iz zraka.