JazFest: Psihomodo Pop u petak nastupa u Čapljini

913

Žestoki koncertni nastup grupe Psihomodo Pop ovog petka, 28. kolovoza, održat će se u Čapljini u sklopu ”JazFest-a”.

Zagrebačka grupa Psihomodo Pop nastala je 1983. godine nakon raspada kultne punk rock grupe Klinska Pomora iz koje dolazi pjevač Davor Gobac i pridružuju se kultnoj underground grupi Neron koja nakon Gobčevog dolaska mijenja ime u Psihomodo Pop.

Psihomodo svoj glazbeni izričaj grade na čvrstim post punk rock temeljima, a od samih početaka im je bila važna odrednica ; žestoki i uvjerljivi koncertni nastupi, koji se mogu usporediti sa samim Rolling Stonesima, Ramonesima, Iggy Popom,…. očitim uzorima Psihomodovaca…

„JazFest“ će se po 11. put u našem Gradu te će se održati na već ustaljenoj i dobro poznatoj lokaciji kupališta Jaz u Strugama.

Organizatori ističu da su nakon razmatranja situacije koja se događa u državi ali i svijetu ipak odlučili da će se „JazFest“ održati i 2020. godine, te su istaknuli kako će za ovu godinu sprema zanimljiv sadržaj na „JazFest“ u koje se vjerujemo isplati uvjeriti.

Uz Psihomodo Pop na festivalu nastupaju Elliot i naš slavni Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli.

Generalni pokrovitelj festivala je Grad Čapljina – gradonačelnik.

„Festival već jedanaest godina organiziramo u našem gradu. U početku su to bile male „privatne“ zabave i iz godine u godinu stekli smo jako veliku zainteresiranost publike. Zahvaljujući našem Vinku i svim njegovim dobro poznatim uspjesima ovogodišnji festival obogatiti ćemo i koncertom Psihomodo Pop. Iznimnu podršku dobili smo od Gradske uprave i gradonačelnika dr. Smiljana Vidića kojem ovim putem još jednom zahvaljujemo, a sve vas pozivamo na najbolju zabavu u petak na Jazu“ – istaknuli su organizatori.

Karte za festival, po cijeni od 10,00 KM moći će se kupiti na sam dan festivala na ulazu.

Početak JazFesta bit će upriličen u 19:00 sati.