VIDEO | ‘Na kavi s’ – Marko Gojačić: Mladi kroz zajedništvo mogu Hercegovinu učiniti prosperitetnom

1424

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, razgovarali smo s parohom čapljinskim Markom Gojačićem.

S Markom smo razgovarali o vjeri, crkvi, mladima, vezi između crkve i današnjeg modernog vremena, ali i sportu te međuljudskim i međureligijskim odnosima u Hercegovini…

”Crkva bez mladih ljudi, bez novog naraštaja, ne može opstati. Jako je važno da u crkvu dolaze mladi ljudi, a svaki svećenik mora napraviti živu zajednicu, živu crkvu, jer će mladi nastaviti čuvati svoju tradiciju, vjeru, crkvu i sve ono što pripada jednoj zajednici”, rekao je Marko Gojačić za ČA::TV.

Ostatak razgovora pogledajte i poslušajte u videoprilogu.

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada.

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.