Podcast ‘Na kavi s’ – Ivana Falak: ”Budite budni sanjari u realnosti života!”

2135

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, gošća nam je ovoga tjedna bila Ivana Falak.

Ivana je mlada književnica koja je široj javnosti poznata po svom romanu ”Ljubav jednog Kazanove”.

S Ivanom smo razgovarali o tome kako se počela baviti pisanjem, kako je nastao njen prvi roman, što za nju znači čitanje, ali i o kulturi čitanja u BiH te o književnosti općenito.

Ivana je ove godine nominirana i za nagradu ”Hercegovka godine” i to kao jedina Čapljinka.

O čemu smo još razgovarali sa našom Ivanom – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.