FOTO | Mališani Dječjeg vrtića Čapljina oduševili građane defileom u sklopu Pokladnih dana Trebižat – Čapljina 2024.

2944

Uz smijeh, veselje i šarenilo boja, mališani Dječjeg vrtića Čapljina su danas oduševili građane defileom koji je održan u sklopu Pokladnih dana Trebižat – Čapljina 2024.

Mališani su se okupili u ranim satima pred vrtićem, svaki odjeven u svoj šareni kostim, spremni za veselu povorku ulicama Čapljine.

Roditelji su s ponosom gledali svoje mališane, dok su oni s osmijehom na licu držali svoje balone, zastavice i razne rekvizite.

U povorci 2024. godine iz Dječjeg vrtića Čapljine sudjelovalo je šest skupina, dok je iz područnog vrtića u Višićima sudjelovala jedna skupina.

Sretni i nasmijani

Mališani su uz pjesmu i ples prolazili kroz glavne ulice Čapljine. Veliki broj građana se okupio uz rubove ulica kako bi pozdravili i podržali ove male maštovite sudionike.

Djeca su se trudila izvesti razne koreografije, pokazati svoje plesne vještine te razveseliti sve prisutne.

Predivno iskustvo

“Ovo je nevjerojatno iskustvo za našu djecu. Vidjeti ih kako uživaju, maštaju i izražavaju svoju kreativnost pred svima je predivno. Ovo je prilika da se pokaže koliko je važno poticati dječju maštovitost i radost,” poručili su iz Dječjeg vrtića Čapljina.

Pokladni dani Trebižat – Čapljina 2024. su manifestacija koja okuplja zajednicu i donosi radost svim generacijama.

Defile mališana Dječjeg vrtića Čapljina dodatno je oplemenio ovu manifestaciju, ostavljajući iza sebe osmijeh na licima svih koji su imali priliku svjedočiti tom simpatičnom događaju.