FOTO | Učenici O.Š. V. Pavlovića zablistali u šarenom defileu Pokladnih dana Trebižat – Čapljina 2024.

3585

U sklopu veselih Pokladnih dana Trebižat – Čapljina 2024., učenici Osnovne škole Vladimira Pavlovića su oduševili građane svojim šarenim defileom ulicama Čapljine.

Pod vedrim nebom, ovi mladi entuzijasti su donijeli osvježenje svojom kreativnošću i energijom.

Učenici su se okupili ispred škole, svaki odjeven u originalan kostim, od likova iz crtića do superjunaka.

Zanimljive kreacije

S ponosom su nosili šarene maske, balone i druge rekvizite, stvarajući veselu povorku koja je privukla pažnju građana duž cijelog puta.

FOTO | Maškare vratile Vidiću ključeve Grada: ‘Neke smo probleme riješili, ali ne možemo više’

Učenici su šetnjom prolazili kroz glavne ulice Čapljine uz pjesmu, ples i smijeh. Roditelji i prijatelji s oduševljenjem su pratili njihov prolaz, podupirući ih gromoglasnim pljeskom i osmjesima.

Učenici su zajedno sa svojim učiteljicama i prijateljima proteklih par mjeseci osmišljavali i izrađivali zanimljive kostime za maškare.

“Ova manifestacija pruža izvanrednu priliku našim učenicima da pokažu svoju kreativnost, zajedništvo i ponos prema svojoj školi. Defile je fantastičan način da se djeca uključe u lokalnu zajednicu i proslave radost zajedništva,” istaknuli su iz Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini.

FOTO | Mališani Dječjeg vrtića Čapljina oduševili građane defileom u sklopu Pokladnih dana Trebižat – Čapljina 2024.

Pokladni dani za cijelu zajednicu

Pokladni dani Trebižat – Čapljina 2024. nastavljaju širiti radost i zajedništvo među građanima, a šareni defile učenika Osnovne škole Vladimira Pavlovića dodatno je obogatio ovu ljupku manifestaciju.

Mladi pokazatelji entuzijazma i kreativnosti sada su postali neizostavan dio ovogodišnjih Pokladnih dana.