Nova atrakcija za djecu u Čapljini – dvorci na napuhavanje!

2681

Znamo kako je mališanima najvažnije pružiti dosta mogućnosti i prostora za igru. Zabavu i igru iz snova od danas mogu ostvariti kroz dvorac za napuhavanje koji je dostupan u Čapljini.

Dvorci na napuhavanje idealan su rođendanski poklon uz koje će se dijete osjećati posebno, ujedno su  odlična stvar za zabavu i rekreaciju te spadaju među najomiljenije atrakcije za mališane.

”Za sve naše korisnike kreirali smo posebnu ponudu; svakom korisniku treće iznajmljivanje bit će gratis, a svaki deseti klijent uz iznajmljivanje velikog dvorca dobiva mali dvorac gratis”, ističu vlasnici.

Iznajmljivanjem dvorca za napuhavanje možete osigurati djeci izvanrednu zabavu kod proslave dječjih rođendana, priredbi i drugih manifestacija u kojima upravo djeca imaju glavnu ulogu.

Vrijedi istaknuti kako je u tijeku nagradna igra koja traje do kraja mjeseca srpnja. Kako sudjelovati u nagradnoj igri pogledajte na facebook stranici.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona: 063/827-368 ; putem Instagram profila; te putem facebook stranice ”Iznajmljivanje dvoraca na napuhavanje Čapljina”. 

Dvorci na napuhavanje uvijek su središtu pozornosti, a uz njih zabava je zajamčena!